Monday, 18 August 2014

My Favourite KPOP

                                                                        Bangtan Boys(BTS)

BEAST

INFINITE

Born To Beat (BTOB)

Crown Clown (C-CLOWN)

Ubiquitous Korean International Idol Super Star (U-KISS)

Super Junior (SUJU)

2PM

Be The One All For One (B1A4)


SHINee

MBLAQ

Big Bang

Boyfriend

Cross Gene

Teen Top

NU'EST

MYNAME

A-Peace

B.A.P

SS501

FT Island

CN Blue



Sunday, 17 August 2014

praktikal oh praktikal

welcome to my blogger...

tiba masa untuk mengaktifkan balik blog ku ini yg da lama menyepi hhuuhuh
arghhhh da msuk sebulan lebih aku menjalani praktikal dkat bahagian SUK Kelantan...
korang nk taw x aku sebenarnya bosan duk kat sini lama2, huhuuhuh nk taw sbb ape,
sbb aku terpksa mengharungi praktikal slama 6bulan kat sini.. perghh lama tuuu....
org lain praktikal  2 3 bulan jew... so sad, terasa kejelesan di situ...
by the way aku ttap happy sbb lpas praktikal nim aku akan ke alam pekerjaan...
orang kata laa zaman belajar at universiti lbih seronok berbanding alam pekerjaan sbb kita akan 
harungi perbagai cabaran n dugaan masa kjew n... aku xtaw org ckp laa... tp bg aku blaja buat aku stress....
sbut je final exam arghhhhhhh noooo.... kalau la blaja xda final exam... sepanjang masa aku mau blaja kan...
uuhhuhuuhhu tp xtaw laa lpas nim camna sbb aku blum merasa sepenuhnya lg alam pekerjaan camna...
tapi aku eppy jew tggu la pjam celik pjam celik da abes kan.. nt da kjew tggu grad la plak next year....
ape pun smpai sini jelah blog aku tuk kli nim.. saje je aku create sbb nk luahkan perasaan aku nim...
ada masa aku smbg lg la yerr... k byei, saranghaeyo, ^_~